ett par sanningens ord

image description

Shit mannen yao..

Håller med Anna, när ska mitt liv börja? 2011 sög verkligen hååårt och därför har jag nog aldrig varit mer glad inför ett nyår, det skulle ju bli en nystart och ett nytt fantastiskt år!

Dock började det inte lika bra med diverse killar och det känns som någon dragit en förbannelse över mig att jag bara inte kan få ett bra år??? Dessutom vaknade jag idag (bakis) och insåg att jag glömt  checka ut från parkeringshuset, då de skaffat ett nytt system, fan vilket krångel det ska va att få tag på dom och att försöka fixa att jag bara behöver betala för den tiden jag faktiskt stod där.. :( vill att det ska bli bra nu...


Nedan på bilden kan ni se min visionboard för 2012 som jag verkligen vill ska bli så men om året det ska fortsätta såhär kan jag lika gärna radera den, förändring och lite tur nu TACK!  (tack för att man har fina vänner iaf! :))



här vill jag...

..äta frukost, lunch, middag och dricka drinkar. Skönt att jag har koll på vart stället ligger.. fan.

 


safe and sound

Och när när NÄR ska mitt nya liv börja?

Känns som att jag börjat lite halvt på mycket men inte ändrat helt på saker jag vill förändra. På saker jag booorde förändra.

Men mycket är ju bara lite småsaker jag vill göra för att bättra på vardagen, och sånt kan man ju "börja" med lite när som..

Som imorgon. Gå upp lite tidigare och göra en god frukost och se lite nyhetsmorgon eller nån av alla sju miljoner serieboxar som står och dammar??? Smoothie, kaffe, en god macka.. Eftersom att jag är hungrig NU så låter det där så gott att jag måste försöka somna direkt efter det här så jag kan få gå upp och ha mysmorgon så fort som möjligt.. Puss & sov gott

Segisdegis

Superseg. Kan bero på att jag gick upp vid två idag. Ofräscht. Men vad gör man inte för att få se Barbie och prinsessakademin klockan tre på natten. När jag vaknade första gången vid ett så var det med konstiga känslor efter en konstig dröm, som visserligen innehöll minst en snygging men som ändå var lite obehaglig. Allt jag ville var att somna om, drömma något finare och vakna upp fredagmorgon. Men när jag vaknade nästa gång, en timme senare kom jag på att det var en viktig fika inbokad klockan fyra! Så snabbt upp för att äta en höjdarfrukost, ett glas treo och en smörgås. Bra uppladdning inför fika med Sophie och Anna, som var väldigt mysig. Roligt att träffa Blekingebon!


Fick finig present av Anna med! Blev glad fan!

Men nu är det dags för en film att somna till, ska trots allt upp 04.00 för att skjutsa och vinka av mormor och morfar som ska iväg och lata sig i solen. Jävla fuskigt.

En plats i solen

Haft världens bästa resa. Ett av mina mål med livet är numera att resa till Karibien så ofta jag kan. Tänker redan på hur jag ska kunna komma tillbaka dit så snart som möjligt.. Och det är kanske inte så omöjligt egentligen? Behöver tjäna ihop pengar dock men sen är jag ju faktiskt fri att åka när jag vill. Det är det bästa med att inte plugga tror jag..

Men först måste jag skaffa mig ett jobb igen. Sen kan jag åka. PUSS!

image description

RSS 2.0