livet en onsdagmorgon

Tänkte ladda ner blogg.se-appen, så fanns den bara för iPhone ! Fatta besvikelsen när jag sitter här med min Android och försöker blogga, så går det inte! Har jag gråtit lite över det? Nej, det var bara spöregnet på vägen till jobbet. Trodde inte man behövde paraply i november men tydligen! MEN, faktiskt lite tur att jag inte hade det så jag fick springa och kolla ner i marken hela vägen för att inte få allt regn i ansiktet. För då fick jag se all äcklig hundskit som nån stackars hund pluppat ut flera meter i rad. Asså det finns hundar till ALLT!

Nae nu ska jag fortsätta jobba. Skriva in personnummer efter personnummer och uppdatera varje personakt. 3704 stycken personer.. Låter förjävla tråkigt men det är åtminstone ett jobb och mina jobbarkompisar är ju gulliga!



Fast vadå fortsätta jobba , vaaa. Vi ska ju gå och fika nu ! Bloggdesign kommer i sinom tid. Kör på rEtrO rEd så länge.

Snabbast

Haha, så jävla töntig jag är och skyndade mig in på datorn för att få vara först med att skriva något enskilt. Utan att ha något speciellt att få fram, men va fan att vara först är ju stort! Så det passade mig och mina höga tankar om att utföra stordåd. Förhoppningsvis kommer inga kopieringskatter i vägen och sätter käppar i hjulen för mig, men det är sådant man aldrig vet. Alltid finns det någon jävel i vägen, som man kan meja ned! Positiva tankar, positiva tankar!

Ae, man har inte roligare än man gör sig, dags för att skratta lite åt mig själv!

Driver med livet

Allvarligt talat. Dags att bli pepp på livet! WHOOHOH PARTY FÖÖFAN HÖHÖHÖH.



Skämt åsido. Vart livet sig än i världen vänder så sitter vi här med skrivande händer. Så himla skönt och vilken tur att ni som läsare får ta del av det va! Vi skriver så bra som Linda BengtzZzzZing brukar säga. Fast Linda ljuger bara, ljuger så braaa.

Nae fan, nu ska vi TAGGA TILL!!!!

RSS 2.0